Bijlow: ''Geen lekkere periode, maar ik voel me nu weer fit''

zondag 4 april 2021 15:09 22.790 keer bekeken 77 reacties Pro Shots

Justin Bijlow werd voorafgaand aan de interlandbreak door trainer Dick Advocaat gepasseerd en zat ook bij Jong Oranje op de bank. Tegen Fortuna Sittard stond hij bij Feyenoord wel weer onder de lat. "Na een lange tijd dat ik niet speelde, was het lekker om weer op het veld te staan."

"Ik had met de trainers van Feyenoord en Jong Oranje gesproken", vertelt Bijlow aan ESPN over zijn rol in beide elftallen. "Ik wist waar ik aan toe was. Nu sta ik weer onder de lat en daar ben ik blij mee."

Met zijn reserverol bij Jong Oranje had hij niet veel moeite. "Ik wist op voorhand dat ik niet zou spelen. Mentaal was het meer dat ik terugkwam van een teenblessure die vier maanden had geduurd, en gelijk weer in botsing kwam. Het was geen lekkere periode, maar ik voel me weer fit. Ik ben weer terug."

Bijlow hoopt ook de laatste zes wedstrijden met Feyenoord zijn plek onder de lat te behouden en daarbij goed te presteren. Over Jong, of zelfs het grote Oranje wil hij het nog niet hebben. "Wedstrijd tot wedstrijd. Dan zien we vanzelf wel."

Gerelateerd nieuws
77 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 346 mensen actief, waarvan 77 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved