Bijlow: ''Geen lekkere periode, maar ik voel me nu weer fit''

Bijlow: ''Geen lekkere periode, maar ik voel me nu weer fit''

Justin Bijlow werd voorafgaand aan de interlandbreak door trainer Dick Advocaat gepasseerd en zat ook bij Jong Oranje op de bank. Tegen Fortuna Sittard stond hij bij Feyenoord wel weer onder de lat. "Na een lange tijd dat ik niet speelde, was het lekker om weer op het veld te staan."

"Ik had met de trainers van Feyenoord en Jong Oranje gesproken", vertelt Bijlow aan ESPN over zijn rol in beide elftallen. "Ik wist waar ik aan toe was. Nu sta ik weer onder de lat en daar ben ik blij mee."

Met zijn reserverol bij Jong Oranje had hij niet veel moeite. "Ik wist op voorhand dat ik niet zou spelen. Mentaal was het meer dat ik terugkwam van een teenblessure die vier maanden had geduurd, en gelijk weer in botsing kwam. Het was geen lekkere periode, maar ik voel me weer fit. Ik ben weer terug."

Bijlow hoopt ook de laatste zes wedstrijden met Feyenoord zijn plek onder de lat te behouden en daarbij goed te presteren. Over Jong, of zelfs het grote Oranje wil hij het nog niet hebben. "Wedstrijd tot wedstrijd. Dan zien we vanzelf wel."

Lees meer over
Justin Bijlow Fortuna Sittard Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties