Advocaat: ''Baldé is een jongen met veel mogelijkheden''

zondag 4 april 2021 14:47 45.205 keer bekeken 166 reacties Pro Shots

Dick Advocaat is tevreden met het Feyenoord dat hij tegen Fortuna Sittard heeft gezien. De ploeg had de wedstrijd eerder in het slot kunnen gooien, maar had wel grotendeels de controle. "Ik vond dat we het vandaag goed opgepakt hebben", aldus de trainer.

Dat zei hij in gesprek met ESPN, waarin hij ook lovend was over invaller Aliou Baldé. "Hij is heel actief, kan een goal maken, heeft zoveel snelheid en een goed schot in beide benen", somde de trainer op. Het leverde de aanvaller één assist op, al hadden dat er meer kunnen zijn. "Hij had op twee momenten even omhoog moeten kijken, maar hij is achttien jaar, wat wil je? Ik zeg het niet snel, maar dat is wel een jongen met heel veel mogelijkheden."

Over Robert Bozeník, die door de afwezigheid van Luis Sinisterra in de punt van de aanval mocht beginnen, was de coach 'redelijk' tevreden. De spits stond een aantal keer op de goede plek en maakte goede loopacties, maar verzuimde om zijn kansen te benutten. "Hij kan een goal maken, dat zie je op de training ook. Het kan beter", aldus Advocaat.

Gerelateerd nieuws
166 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 46 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 370 mensen actief, waarvan 100 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved