''Advocaat ziet Conteh al niet meer als selectielid''

''Advocaat ziet Conteh al niet meer als selectielid''

De komst van Christian Conteh naar Feyenoord is op z'n zachtst gezegd nog geen succes te worden. De van St. Pauli overgenomen aanvaller was vaker wel dan niet geblesseerd en kwam slechts één keer in actie. Voor Dick Advocaat is de maat inmiddels vol, zo wist clubwatcher Dennis van Eersel te vertellen.

In de uitzending van FC Rijnmond - waarin met directeur Mark Koevermans uitgebreid over de financiële noodsituatie van de club werd gepraat - noemde Van Eersel kort het lijstje blessures. Deze week was Leroy Fer daaraan toegevoegd, waar eerder Mark Diemers, Bart Nieuwkoop en Christian Conteh blessures opliepen.

"Bij dat lijstje wordt ook altijd Christian Conteh genoemd", begon Van Eersel. "Die moet je er eigenlijk niet meer bij zetten. Ik heb begrepen dat Advocaat met zijn blessuregeschiedenis er zo klaar mee is, dat hij al niet eens meer als selectielid wordt gezien."

De 21-jarige Conteh werd afgelopen zomer voor vier ton overgenomen van het Duitse St. Pauli. In het shirt van Feyenoord speelde hij pas één keer; als invaller deed hij een halfuur mee tegen RKC Waalwijk. De Duitser heeft in De Kuip een contract tot de zomer van 2024.

Lees meer over
De Kuip Bart Nieuwkoop Dick Advocaat Leroy Fer Mark Diemers Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties