''Advocaat ziet Conteh al niet meer als selectielid''

zaterdag 20 maart 2021 15:00 42.835 keer bekeken 88 reacties Pro Shots

De komst van Christian Conteh naar Feyenoord is op z'n zachtst gezegd nog geen succes te worden. De van St. Pauli overgenomen aanvaller was vaker wel dan niet geblesseerd en kwam slechts één keer in actie. Voor Dick Advocaat is de maat inmiddels vol, zo wist clubwatcher Dennis van Eersel te vertellen.

In de uitzending van FC Rijnmond - waarin met directeur Mark Koevermans uitgebreid over de financiële noodsituatie van de club werd gepraat - noemde Van Eersel kort het lijstje blessures. Deze week was Leroy Fer daaraan toegevoegd, waar eerder Mark Diemers, Bart Nieuwkoop en Christian Conteh blessures opliepen.

"Bij dat lijstje wordt ook altijd Christian Conteh genoemd", begon Van Eersel. "Die moet je er eigenlijk niet meer bij zetten. Ik heb begrepen dat Advocaat met zijn blessuregeschiedenis er zo klaar mee is, dat hij al niet eens meer als selectielid wordt gezien."

De 21-jarige Conteh werd afgelopen zomer voor vier ton overgenomen van het Duitse St. Pauli. In het shirt van Feyenoord speelde hij pas één keer; als invaller deed hij een halfuur mee tegen RKC Waalwijk. De Duitser heeft in De Kuip een contract tot de zomer van 2024. 

Gerelateerd nieuws
88 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 51 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 1057 mensen actief, waarvan 316 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved