'Sevilla blijft Kökcü aandachtig volgen'

'Sevilla blijft Kökcü aandachtig volgen'

Het seizoen voor Orkun Kökcü is mede door blessures nog niet geworden wat vooraf de verwachtingen waren. De middenvelder had als doel om zijn rendement te verhogen en belangrijker te zijn voor zijn ploeg met meer doelpunten en assists. Sevilla blijft echter concreet in de markt voor de Feyenoorder.

Technisch directeur Monchi van de Spaanse club ziet in Kökcü een groot talent voor de toekomst en gaat deze zomer een poging wagen om de 20-jarige middenvelder over te nemen van Feyenoord. Volgens Sport reizen deze zomer diverse functionarissen van Sevilla naar Nederland om met Kökcü te praten.

Sevilla wil ver gaan om Kökcü over te nemen van Feyenoord. De club weet dat de stadionclub deze zomer moet verkopen en wil de concurrenten Arsenal, Leicester City en Leeds United voor zijn. Bedragen van rond de twintig miljoen euro worden er genoemd.

De ervaren Monchi is volgens Sport al bezig met het invullen van de selectie voor volgend seizoen en is daarbij opnieuw bij Kökcü uitgekomen. De spelmaker met Turkse roots kan deze zomer vertrekken bij Feyenoord en ook de Spaanse krant weet dat de Rotterdammers door de financiële problemen geneigd zijn om tot verkoop over te gaan.

Transfer bespreekbaar
Kökcü liet eerder al weten dat er deze zomer valt te praten over een mogelijke transfer. ''Ik heb nog een contract tot 2025, maar de situatie is wel veranderd'', vertelde Kökcü afgelopen maand in gesprek met Voetbal International. ''Feyenoord is heel open geweest over de financiële situatie en het is duidelijk dat de club in de min eindigt. Als voor mij een club komt met een goed verhaal en Feyenoord kan er geld aan verdienen, kan ik me wel voorstellen dat ik ernaar ga luisteren.''

Lees meer over
arsenal Sevilla
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties