'Premier League-clubs azen op Kökcü'

'Premier League-clubs azen op Kökcü'

Orkun Kökcü heeft afgelopen week in een uitgebreid interview aangegeven dat zijn situatie bij Feyenoord is veranderd. De Rotterdammers moeten aankomende zomer één of meerdere spelers verkopen om financieel te kunnen overleven. Kökcü kan zich daarom goed voorstellen dat hij een transfer gaat maken.

''Ik heb nog een contract tot 2025, maar de situatie is wel veranderd'', zegt Kökcü in gesprek met Voetbal International. ''Feyenoord is heel open geweest over de financiële situatie en het is duidelijk dat de club in de min eindigt. Als voor mij een club komt met een goed verhaal en Feyenoord kan er geld aan verdienen, kan ik me wel voorstellen dat ik ernaar ga luisteren.''

In januari kon Kökcü een transfer maken naar de Premier League. De middenvelder stond toen in de belangstelling van Leicester City en Leeds United. ''Ik vond het vooral een fijn signaal dat zulke clubs me toch nog steeds volgen, ondanks mijn blessure en het feit dat ik niet veel had gespeeld.'' Voor zijn contractverlenging werd de Feyenoorder in verband gebracht met Arsenal en Sevilla.

Zomertransfer
De situatie van Feyenoord is ook bekend in het buitenland en volgens Engelse media hebben Arsenal, Everton, Leicester City en Leeds United nog steeds interesse in Kökcü. De Premier League-clubs hopen de talentvolle middenvelder deze zomer van Feyenoord over te nemen. Zijn marktwaarde wordt momenteel geschat op een bedrag van dertien miljoen euro.

Lees meer over
arsenal Sevilla
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties