''Dit is het type speler dat Feyenoord miste''

zaterdag 27 februari 2021 12:28 73.400 keer bekeken 125 reacties Pro Shots

Naast Orkun Kökcü was er gisteren in het voetbalpraatprogramma FC Rijnmond ook uitgebreid aandacht voor Luis Sinisterra. De Colombiaan komt terug van een zware blessure en begint langzaam weer zijn oude vorm terug te krijgen. De heren Ali Boussaboun, Dennis van Eersel en Thomas Verhaar zijn onder de indruk.

Sinisterra begint steeds meer dreiging uit te stralen. Ook tegen FC Groningen kwam hij steeds beter in vorm. "Dit is het type speler dat Feyenoord miste'' begint Boussaboun. ''Sterk in de één-tegen-één situatie. Creatief. Snel. Nu keert hij langzaam terug in z'n oude vorm en zie je dat hij een meerwaarde is voor Feyenoord."

Van Eersel ziet dat de buitenspeler nog stappen moet en kan maken. "Vooral aan de bal zie je dat die tank nog niet volledig is gevuld." Boussaboun: "Als ik trainer zou zijn en ik heb een type Sinisterra zou ik m'n ploeg zo instellen dat hij verdedigend minder hoeft te doen, zodat hij zich kan richten op zijn aanvallende acties."

Verhaar is blij dat Feyenoord veel vertrouwen is blijven houden in Sinisterra: "Als je ziet hoe snel hij richting zijn oude niveau gaat na een zware blessure, is dat heel knap. Grappig ook hoe dat gaat. Hij was al afgeschreven, zou naar FC Dordrecht gaan en ineens is hij de beste. Ook tekenend voor het beleid van Feyenoord."

"In de afgelopen jaren zijn er jonge jongens gehaald, waarbij niet is gekeken naar hoe zij in het elftal ingepast zouden worden. Er is drie keer een vervanger voor Tonny Vilhena gehaald, die iedere keer bleef. Kijk naar Amrabat. Doet het geweldig in Italië. Hij en ook Ayoub zijn jongens voor wie meer aandacht had moeten zijn bij Feyenoord", sluit Verhaar af.

Gerelateerd nieuws
125 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 277 mensen actief, waarvan 76 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved