Toornstra: ''Als je voor plek 2 wil gaan, kun je niet tevreden zijn''

woensdag 24 februari 2021 21:12 21.455 keer bekeken 91 reacties Pro Shots

De stemming bij de spelers van Feyenoord was na het gelijkspel in Groningen beter dan na het gelijkspel tegen FC Twente. Toch wil Jens Toornstra niet zeggen dat hij tevreden is. "Qua spel was het stukken beter dan zondag, dat is positief", zei hij tegenover ESPN. "Maar als je voor de tweede plek wil gaan, kun je niet tevreden zijn met gelijke spelen bij Twente en Groningen."

"Zeker, aan de bal was het beter", erkende Toornstra. "We durfden op te bouwen en voorbij de eerste druk te spelen. Dan kun je makkelijker voetballen en creëer je ook kansen. Maar ze moeten er wel in. Als je hier gelijkspeelt en je zegt dat je voor plek twee wil gaan, dan kun je niet tevreden zijn."

Dat is de middenvelder dan ook niet. "Dat komt vooral door het resultaat. We wilden aansluiting houden, dan moet je deze wedstrijden winnen. Je moet een beetje geluk hebben met de kansen die je krijgt, maar aan de andere kant dwing je dat ook af."

Gerelateerd nieuws
91 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 49 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 743 mensen actief, waarvan 208 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved