Toornstra: ''Als je voor plek 2 wil gaan, kun je niet tevreden zijn''

Toornstra: ''Als je voor plek 2 wil gaan, kun je niet tevreden zijn''

De stemming bij de spelers van Feyenoord was na het gelijkspel in Groningen beter dan na het gelijkspel tegen FC Twente. Toch wil Jens Toornstra niet zeggen dat hij tevreden is. "Qua spel was het stukken beter dan zondag, dat is positief", zei hij tegenover ESPN. "Maar als je voor de tweede plek wil gaan, kun je niet tevreden zijn met gelijke spelen bij Twente en Groningen."

"Zeker, aan de bal was het beter", erkende Toornstra. "We durfden op te bouwen en voorbij de eerste druk te spelen. Dan kun je makkelijker voetballen en creëer je ook kansen. Maar ze moeten er wel in. Als je hier gelijkspeelt en je zegt dat je voor plek twee wil gaan, dan kun je niet tevreden zijn."

Dat is de middenvelder dan ook niet. "Dat komt vooral door het resultaat. We wilden aansluiting houden, dan moet je deze wedstrijden winnen. Je moet een beetje geluk hebben met de kansen die je krijgt, maar aan de andere kant dwing je dat ook af."

Lees meer over
Jens Toornstra FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties