Advocaat: ''Wij waren de ploeg die dicteerde''

Advocaat: ''Wij waren de ploeg die dicteerde''

Trainer Dick Advocaat is tevreden met hoe zijn ploeg zich heeft herpakt na de rampweek die het achter de rug heeft. Het spel in Groningen was aanzienlijk beter dan in Enschede, al bleven de doelpunten uit. "Zes of zeven kansen? Dan moet je daar één of twee van maken", concludeerde Advocaat na afloop.

Advocaat begon met een compliment naar zijn ploeg voor de reactie na afgelopen week. "Het was een gretige ploeg die het Groningen vanaf het begin heel moeilijk heeft gemaakt. We hebben genoeg kansen gehad om de wedstrijd te beslissen, heel dominant gespeeld. Normaal hebben we een beetje problemen met een opkomende linksback, maar dat heeft Steven goed gedaan. Wij waren de ploeg die dicteerde en eigenlijk alles deed."

Toch leidde dat tot niet meer dan een punt. "Aan de ene kant ben ik chagrijnig, aan de andere kant vind ik dat we gewoon een goede ploeg hebben. Dat meen ik echt. Ook de manier waarop ze spelen, de uitstraling die ze hebben. Groningen is een lastige ploeg om te bespelen en vandaag hebben we laten zien dat we beter zijn dan Groningen. We hebben twee punten laten liggen."

Tot slot was Advocaat lovend over Luis Sinisterra, nadat ESPN de jonge Colombiaan ter sprake bracht. "Sinisterra is een speler die iedere week beter wordt en meer inhoud krijgt. Dat zag je vandaag ook. Hij schiet tegen de binnenkant van de paal, een fantastische actie binnendoor en dan dat schot. Dat zijn mooie spelers als je die in je ploeg hebt."

Lees meer over
Luis Sinisterra FC Groningen Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties