Wehrmann verlengde contract bij Feyenoord, maar terugkeer niet zeker

maandag 22 februari 2021 12:00 42.395 keer bekeken 130 reacties Pro Shots

Het is nog niet zeker of Jordy Wehrmann na dit seizoen terug zal keren bij Feyenoord. Toen hij de huurtransfer maakte naar FC Luzern werd zijn contract in De Kuip verlengd tot 2022, maar de Zwitserse club heeft een optie tot koop. "De leiding bij Feyenoord ziet een toekomst voor mij bij de club, maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat ik hier langer in Luzern blijf."

Dat bevestigde Wehrmann in een interview met het plaatselijke medium Zentralplus, nadat eerder veel onduidelijk heerste over de huurtransfer van de jonge middenvelder. "FC Luzern heeft een koopoptie en heeft duidelijk laten zien wat ze met me willen doen. Dat bevalt me. Wat er in de zomer gebeurt, is nog niet zeker. Daar moeten de twee clubs dan over onderhandelen. Op dit moment focus ik me alleen op de volgende wedstrijd."

Wehrmann verklaarde in hetzelfde interview de reden achter zijn verhuur, die opmerkelijk was aangezien hij in die periode de enige middenvelder op de bank van Feyenoord was. "Ik zat bij Feyenoord vaak op de bank en wilde heel graag vaker spelen. Mijn zaakwaarnemer zei in januari dat er drie clubs in mij geïnteresseerd waren: FC Luzern, Hoffenheim en De Graafschap. Ik luisterde bij alle drie wat ze met mij van plan waren. De gesprekken bij FC Luzern hebben me overtuigd."

Gerelateerd nieuws
130 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 54 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75079 leden - Op dit moment zijn 921 mensen actief, waarvan 270 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved