Narsingh: ''Ik heb laten zien dat ik dreigend kan zijn''

Narsingh: ''Ik heb laten zien dat ik dreigend kan zijn''

Luciano Narsingh speelde zondagmiddag in zowel positieve als negatieve zin een hoofdrol namens FC Twente tegen zijn werkgever Feyenoord. In de eerste helft was hij met een assist en een versierde strafschop bij beide goals vertrokken, na rust hielp hij juist twee grote kansen om zeep. Na afloop verscheen hij voor de camera van ESPN

"De eerste helft was ik gevaarlijk, heb ik kansen gecreëerd en was ik betrokken bij twee doelpunten", vatte Narsingh zijn optreden voor rust samen. "De 2-0 moet je eigenlijk vasthouden, dan geven we toch een goal weg, een prima goal van Toornstra."

Narsingh wilde zich graag bewijzen tegen de club waar hij vooral bankzitter was. "Natuurlijk, ik was scherp. Je wil graag aan je werkgever laten zien wat je kan. Ik heb daar niet veel minuten gehad. Hier speel ik veel, dan wil je je laten zien. De eerste helft heb ik wel laten zien dat ik dreigend ben."

Na rust kon hij echter tot twee keer toe profiteren van een fout achterin bij Feyenoord. Eerst was het Nick Marsman die redde na een fout van Marcos Senesi, daarna gebeurde het andersom. "Die moet er gewoon in", reageerde Narsingh toen hij het tweede moment terug zag. "Eigenlijk kwam Senesi wel heel snel uit. Ik kon 'm kappen, maar dat is altijd achteraf. Het voelt zeker alsof we door mij twee punten hebben verloren."

Toch is hij tevreden met wat hij aan Feyenoord heeft laten zien. "Of ik een punt gemaakt heb? Ik heb laten zien dat ik dreigend kan zijn en een gevaarlijke speler ben. Ik denk dat ik mezelf heb laten zien."

Lees meer over
Jens Toornstra Nick Marsman Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties