Van Beek: ''Voor mij persoonlijk is dit een heel mooi moment''

Van Beek: ''Voor mij persoonlijk is dit een heel mooi moment''

Sven van Beek zal de enige Willem II'er zijn die blijdschap voelde na de met 5-0 verloren wedstrijd tegen Feyenoord. Na twee jaar blessureleed stond de verdediger eindelijk weer op het veld. Uitgerekend in De Kuip, waar hij nog altijd onder contract staat, maakte hij zijn rentree.

"Voor mij persoonlijk is dit een heel mooi moment", zei Van Beek ondanks de forse nederlaag tegenover ESPN. "Ik heb twee jaar lang, dag in dag uit, keihard lopen knokken om weer fit te worden. Dan kies ik ervoor om Feyenoord te verlaten in de winter, naar Willem II te gaan voor speelminuten. Om de eerste wedstrijd dan in De Kuip te spelen, dat is voor mij een speciaal gevoel natuurlijk."

Dat hij direct in de basis mocht beginnen, verbaasde Van Beek niet. "Ik weet wat ik kan en ik trainde al weken mee bij Feyenoord. De situatie was alleen dat ik geen speelminuten zou krijgen. Ik wil mezelf ook weer laten zien. Ik heb het spelletje gewoon heel erg gemist. Dit is een mooie kans voor mij om hier minuten te maken. Daar ben ik ook heel blij mee."

Om te gast te zijn in De Kuip, was voor Van Beek wel even wennen. "Ik maakte even een schijnbeweging naar links, maar ik moest naar rechts, naar de uitkleedkamer", lachte hij. "Voor mij is het mooi dat ik hier mijn eerste wedstrijd na twee jaar heb mogen voetballen. Ik denk dat dat voor mij persoonlijk overheerst. Een nederlaag is kut natuurlijk en het mag niet gebeuren, zeker niet op deze manier, maar ik ben wel een trots persoon op dit moment."

Lees meer over
De Kuip Willem II Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties