Azarkan: ''Toen mocht ik nog niet weg van Feyenoord''

dinsdag 2 februari 2021 18:20 40.205 keer bekeken 105 reacties Pro Shots

Marouan Azarkan wordt het komende half jaar door Feyenoord verhuurd aan NAC. De aanvaller kwam niet in de plannen voor van Dick Advocaat, maar ook het stilleggen van de Onder 21 competitie heeft meegespeeld bij het tijdelijke vertrek.

" "Dat was zeker een reden. De laatste drie maanden zat ik bij het eerste en trainde ik alleen. Dan kon ik wel partijtjes en zo spelen, maar zat ik op de bank. Ik ben een keertje tien minuutjes ingevallen, maar daarna heb ik eigenlijk niet meer gespeeld, ook omdat ik Steven Berghuis voor me heb", vertelt Azarkan voor de camera van NAC TV.

"Voor mij was het een goed idee om me te laten verhuren en NAC is daar een goede ploeg voor. Van NAC krijg ik alle vertrouwen. Aan het begin van het seizoen zijn ze al voor me gekomen, maar toen mocht ik nog niet weg van Feyenoord omdat ik waarschijnlijk de wedstrijden zou gaan spelen met de Onder 21." Azarkan maakte vanmiddag zijn debuut in een besloten oefenwedstrijd en wist daarin twee assists te geven.

Gerelateerd nieuws
105 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 53 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75058 leden - Op dit moment zijn 692 mensen actief, waarvan 221 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved