Gözübüyük fluit Groningen-uit; Kuipers bij bekerduel

Gözübüyük fluit Groningen-uit; Kuipers bij bekerduel

De uitwedstrijd tegen FC Groningen van aankomende zondag staat onder leiding van Serdar Gözübüyük. Joost van Zuilen en Johan Balder zijn zijn grensrechters, Jannick van der Laan is de vierde man. De VAR in Groningen is Martin van den Kerkhof, geassisteerd door Jonathan van Dongen.

Ook de aanstellingen voor de kwartfinale van de KNVB Beker, waar Feyenoord uit speelt tegen sc Heerenveen, zijn bekend gemaakt. Die wedstrijd staat onder leiding van Björn Kuipers, geassisteerd door grensrechters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra en vierde official Rob Dieperink. Pol van Boekel is de VAR, geassisteerd door Maarten Ketting.

Gözübüyük floot dit seizoen al dertien Eredivisiewedstrijd, maar nog geen enkel duel van Feyenoord. In die dertien wedstrijden gaf hij 51 keer geel en zes keer rood. Drie keer legde hij de bal op de stip. Kuipers kwam de Rotterdamse club in zijn twaalf Eredivisieduels één keer tegen: de uitwedstrijd tegen FC Emmen (2-3). In dat duel gaf hij direct de meeste kaarten: 7 gele en 1 rode (voor Anco Jansen). Beide ploegen kende hij toen een strafschop toe.

Lees meer over
De Kuip FC Groningen sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties