Gözübüyük fluit Groningen-uit; Kuipers bij bekerduel

maandag 1 februari 2021 12:10 11.695 keer bekeken 30 reacties Pro Shots

De uitwedstrijd tegen FC Groningen van aankomende zondag staat onder leiding van Serdar Gözübüyük. Joost van Zuilen en Johan Balder zijn zijn grensrechters, Jannick van der Laan is de vierde man. De VAR in Groningen is Martin van den Kerkhof, geassisteerd door Jonathan van Dongen. 

Ook de aanstellingen voor de kwartfinale van de KNVB Beker, waar Feyenoord uit speelt tegen sc Heerenveen, zijn bekend gemaakt. Die wedstrijd staat onder leiding van Björn Kuipers, geassisteerd door grensrechters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra en vierde official Rob Dieperink. Pol van Boekel is de VAR, geassisteerd door Maarten Ketting. 

Gözübüyük floot dit seizoen al dertien Eredivisiewedstrijd, maar nog geen enkel duel van Feyenoord. In die dertien wedstrijden gaf hij 51 keer geel en zes keer rood. Drie keer legde hij de bal op de stip. Kuipers kwam de Rotterdamse club in zijn twaalf Eredivisieduels één keer tegen: de uitwedstrijd tegen FC Emmen (2-3). In dat duel gaf hij direct de meeste kaarten: 7 gele en 1 rode (voor Anco Jansen). Beide ploegen kende hij toen een strafschop toe. 

Gerelateerd nieuws
30 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 736 mensen actief, waarvan 242 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved