Huurlingen: Debuut Vente en Bannis; Narsingh zoekt nog naar goals

Huurlingen: Debuut Vente en Bannis; Narsingh zoekt nog naar goals

Feyenoord verhuurde afgelopen winter diverse talenten. Onder 21 kan door de coronamaatregelen niet in actie komen en dus kregen zij de kans elders speelminuten op te doen. Eerder verhuurde het ook al enkele spelers van de A-selectie. Wekelijks maakt FR12 een overzicht van de prestaties van alle huurlingen.

Naoufal Bannis, Dylan Vente (FC Dordrecht, Roda JC)
FC Dordrecht - Roda JC 0-5
Bannis: Basisplaats, speelde 90 minuten
Vente: Invaller, speelde 15 minuten
De deze week verhuurde spitsen Naoufal Bannis en Dylan Vente troffen elkaar direct in een onderling duel. Het Roda JC van Vente was de grote winnaar: het versloeg Dordrecht met liefst 0-5. Bij de doelpuntenproductie was de Feyenoord-huurling niet betrokken; toen hij in de 75e minuut inviel, was de eindstand al bereikt. Bannis speelde wel de hele wedstrijd. Voor Mikael Tørset Johnsen en Bernardo Silva (ook verhuurd aan Dordrecht) kwam de wedstrijd nog te vroeg.

Luciano Narsingh (FC Twente)
FC Twente - sc Heerenveen 0-0
Basisplaats, speelde 69 minuten

Net als tegen Sparta kon Luciano Narsingh tegen sc Heerenveen voor de tweede keer rekenen op een basisplaats. De rechtsbuiten was goed voor enkele voorzetten en doelpogingen, maar opnieuw kon hij zijn ploeg niet aan doelpunten helpen. Niemand overigens: tegen VVV (waar Narsingh een klein halfuur inviel) verloor Twente met 0-1 en tegen Sparta en nu ook Heerenveen speelde het doelpuntloos gelijk.

Huurlingen: Debuut Vente en Bannis; Narsingh zoekt nog naar goals

George Johnston (Wigan Athletic)
Wigan Athletic - Blackpool 0-5
Basisplaats, speelde 90 minuten

Dit weekend kwam het Wigan Athletic van George Johnston niet in actie, maar de wedstrijd van afgelopen dinsdag is nog wel het vermelden waard. Johnston stond negentig minuten lang in het veld als linkercentrumverdediger toen zijn ploeg met 0-5 werd verslagen door Blackpool. Zijn debuut maakte hij overigens al drie dagen eerder tegen Fleetwood Town (0-0). Ook toen speelde hij negentig minuten.

Liam Kelly (Oxford United)
Oxford United - Fleetwood Town 1-0
Basisplaats, speelde 63 minuten

Liam Kelly speelde bij het in vorm verkerende Oxford ruim een uur mee. Op enkele wedstrijden na begon hij de afgelopen weken steeds in de basis, maar vaak werd hij voortijdig gewisseld.

De overige huurlingen kwamen (nog) niet in actie. Het duel van FC Volendam (Francesco Antonucci) tegen Go Ahead Eagles werd uitgesteld wegens een onbespeelbaar veld, Excelsior speelde op de dag van zijn transfer nog zonder Sondre Skogen tegen FC Den Bosch (4-4) en Wouter Burger zat bij Sparta tegen ADO (1-1) negentig minuten op de bank. Het NAC Breda van Ramon Hendriks en binnenkort waarschijnlijk ook Marouan Azarkan komt vanavond in actie in de Eerste Divisie-topper tegen Almere City.

Lees meer over
Dylan Vente sc Heerenveen Marouan Azarkan Ramon Hendriks Naoufal Bannis Liam Kelly George Johnston Wouter Burger
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties