Advocaat: ''Nieuwe assistent wordt iemand vanuit Feyenoord''

Advocaat: ''Nieuwe assistent wordt iemand vanuit Feyenoord''

Het is nog niet bekend wie de opvolger gaat worden van Zeljko Petrovic. Marino Pusic zal als assistent-trainer naar De Kuip komen, maar pas in de zomer, wanneer Arne Slot het stokje overneemt van Dick Advocaat. Tot die tijd zal er waarschijnlijk intern naar een oplossing gekeken worden.

Dat bleek althans uit de woorden van Dick Advocaat. "Je moet aan Frank vragen wie dat wordt, in ieder geval iemand vanuit Feyenoord", zei hij na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen PSV. Er klonken verhalen dat Robin van Persie het gat in de staf zou opvullen. Hij gaat inderdaad weer aan de slag, maar niet als assistent. "We hadden sowieso al besloten om hem na die periode weer erbij te halen. Hij zal z'n programma moeten aangeven, wanneer wel en wanneer niet."

Feyenoord raakte assistent-trainer Petrovic eerder deze week kwijt, omdat hij de kans kreeg om bij Willem II het roer over te nemen van de ontslagen Adrie Koster. Petrovic kende in ieder geval een goede start in Tilburg. In zijn eerste wedstrijd versloeg zijn ploeg FC Emmen met 2-0.

Lees meer over
De Kuip PSV Willem II Robin van Persie Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties