Vente: ''Arnesen zei dat ik moest doen wat mijn gevoel zegt''

Vente: ''Arnesen zei dat ik moest doen wat mijn gevoel zegt''

Dylan Vente heeft eindelijk weer minuten kunnen maken. De spits kwam bij Feyenoord niet aan spelen toe en de situatie met Onder 21 is bekend. Vente koos daarom voor een tijdelijke overstap naar Roda JC en maakte in de met 0-5 gewonnen wedstrijd tegen FC Dordrecht zijn debuut.

"Ik ben naar Roda JC gekomen om veel minuten te maken en belangrijk te zijn", zegt de spits in gesprek met RTV Rijnmond. "Als je wekelijks speelt of veel meer minuten maakt, dan is het veel fijner voor een speler dan wanneer je zes maanden op de bank zit.'' Zijn periode bij Feyenoord Onder 21 ervaarde hij als lastig. ''Maar je kunt twee dingen doen: je hoofd laten hangen en niks doen, óf je gaat het tegendeel bewijzen en je best doen op trainingen. Ik heb voor dat laatste gekozen''

Vente snapt dat hij geen uitzicht had op speelminuten bij Feyenoord. "Lucas Pratto is erbij gehaald en Robert Bozenik is weer fit. Naoufal Bannis en ik hadden weinig kans op minuten of misschien wel trainingen, dat je tijdens de elf tegen elf er niet eens bij zit'', vertelt Vente, die kort contact heeft gehad met Frank Arnesen. "Ik heb met hem gebeld. Hij zei dat ik moest doen wat mijn gevoel zegt. Dat heb ik dus gedaan."

Lees meer over
Dylan Vente Naoufal Bannis Frank Arnesen Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties