Veerman: ''Ze dekten niet door, dat was een feest voor mij''

donderdag 28 januari 2021 00:01 43.565 keer bekeken 145 reacties Pro Shots

Trainer Dick Advocaat en zijn spelers erkenden na afloop van Heerenveen - Feyenoord dat zij geen grip kregen op Joey Veerman. De middenvelder van de Friezen kreeg een vrije rol, iets dat de Rotterdammers niet wisten op te vangen. Des te pijnlijker zijn de uitspraken van Veerman achteraf, die zelf ook verbaasd was over de vrijheid die hij kreeg van zijn tegenstanders.

"Ik heb vandaag een vrije rol gekregen van de tegenstander, dus dat was wel lekker", begon Veerman tegenover ESPN. "Hij zei dat we met een blok van vier op het middenveld gingen spelen en dat ik gewoon een beetje tussen de centrale verdedigers en middenvelders moest gaan zwerven. Zij dekten geen enkel moment door op mij, dus dat was een feest vandaag."

Veerman kan zich niet herinneren wanneer hij voor het laatst zoveel ruimte kreeg van een tegenstander. "Het was wel lekker, het is even geleden dat ik geen tegenstander heb gezien. Het was wel weer even wennen. Ik keek om me heen: waarom gaan ze inzakken? Voor ons was dat alleen maar lekker, dus ik vond het prima."

Gerelateerd nieuws
145 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 80 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75057 leden - Op dit moment zijn 35 mensen actief, waarvan 33 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved