Martins Indi: ''Denk dat het een ander soort emotie meebrengt''

Martins Indi: ''Denk dat het een ander soort emotie meebrengt''

Voor Bruno Martins Indi is de ontmoeting tussen Feyenoord en AZ van vanmiddag een heel speciale. Het is voor het eerst dat hij in De Kuip niet als Feyenoorder, maar als tegenstander speelt. De verdediger kijkt uit naar het treffen met zijn oude club.

"Ik denk dat het wel een ander soort emotie meebrengt", blikt hij met NH Sport vooruit op zijn terugkeer in De Kuip. "Ik heb bij Feyenoord altijd een goede tijd gehad. Ik heb mijn jeugd doorgebracht daar. Qua mentaliteit, passie of kwaliteit van mijn spel zal het alleen niet anders zijn. Ik wil gewoon winnen, that's it."

Martins Indi beseft hoe groot het belang van de wedstrijd is, zowel voor Feyenoord als voor AZ. "Het is natuurlijk een concurrent, dus het is aan ons om te laten zien dat we beter zijn dan zij. Met die mindset gaan we daar naartoe. Ik heb er het volste vertrouwen in dat wij daar de drie punten gaan pakken."

Lees meer over
De Kuip Bruno Martins Indi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties