''Ik zie niet iets waarmee Pratto Feyenoord beter maakt''

zondag 24 januari 2021 11:29 18.140 keer bekeken 109 reacties Pro Shots

Lucas Pratto wordt in zijn eerste weken bij Feyenoord veel bekritiseerd. In zijn eerste vier wedstrijden voor de Rotterdammers (waarvan één als invaller) kwam hij nog niet tot scoren en in de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo werd hij al in de rust gewisseld. Ook Mario Been ziet nog geen meerwaarde in de nieuwe spits.

Been is net als trainer Dick Advocaat kritisch op het spel van de Argentijn tegen Heracles. "Hij had zestien balcontacten, waarvan acht keer balverlies. Een spits moet natuurlijk bediend worden, maar ik vind hem log en traag en zijn balbehandeling is niet dusdanig dat ik zeg: hij is direct een meerwaarde voor Feyenoord. Ik ben altijd heel voorzichtig, hij is pas hier, maar ik zie op dit moment niet iets waarmee hij Feyenoord beter maakt", vertelt hij in Goedemorgen Eredivisie.

Daarbij verwijst hij ook naar Robert Bozeník. De Slowaak is terug van zijn blessure, maar moet inmiddels twee spitsen voor zich dulden. "Daar hebben we een jaar geleden vier miljoen voor betaald. Die komt nu niet of nauwelijks meer aan bod. Je kapitaal moet op het veld staan, dan is dat een stukje kapitaal dat we niet meer gaan zien. Als ik Pratto moet beoordelen had ik gehoopt dat hij er gelijk zou staan en Feyenoord dat stukje extra zou geven. Dat heb ik niet gezien."

Gerelateerd nieuws
109 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 56 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75057 leden - Op dit moment zijn 111 mensen actief, waarvan 41 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved