'Vente nog steeds in beeld bij PEC, Bannis bij Volendam'

'Vente nog steeds in beeld bij PEC, Bannis bij Volendam'

Dylan Vente is nog altijd in beeld bij PEC Zwolle. Dat meldde Mikos Gouka, nadat de verhalen dat de club interesse had in de spits (evenals in ploeggenoot Naoufal Bannis) eerder nog werden ontkracht. Tegelijkertijd wordt Bannis in verband gebracht met Keuken Kampioen Divisie-ploeg FC Volendam.

Gouka twitterde eerder al over de interesse van PEC in zowel Vente als Bannis. Die geruchten werden gisteren ontkracht door fanaccount ForzaPECZwolle, dat stelde dat de spitsen wel zijn aangeboden, maar dat de club geen interesse had om een van de twee op huurbasis over te nemen. Volgens Gouka zou dat dus niet helemaal waar zijn.

Bannis en Vente mogen op huurbasis vertrekken bij Feyenoord, omdat zij door de komst van Lucas Pratto en de aanstaande terugkeer van Robert Bozeník niet meer op een plek in de wedstrijdselectie hoeven te rekenen. Bannis (18) viel in de eerste seizoenshelft negen keer in (zes keer Eredivisie, drie keer Europa League), waarin hij één keer scoorde (de winnende goal tegen FC Emmen). Vente (21) moest het doen met slechts één invalbeurt.

Lees meer over
Dylan Vente Naoufal Bannis Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties