'PEC Zwolle niet geïnteresseerd in Bannis en Vente'

woensdag 13 januari 2021 19:16 17.825 keer bekeken 61 reacties Pro Shots

PEC Zwolle is niet geïnteresseerd in Feyenoorders Naoufal Bannis en Dylan Vente. Dat meldt fanaccount ForzaPECZwolle op Twitter. Het tweetal is door Feyenoord aangeboden, maar daar is door de club niet op in gegaan. 

Eerder deze week meldde Feyenoord-watcher Mikos Gouka dat PEC Zwolle de spelers juist wel op het oog zou hebben. 'Voor Bannis en Vente komt langzaam wat interesse op gang. Ook PEC Zwolle heeft die spelers op het oog', schreef hij op Twitter.

Bannis en Vente mogen op huurbasis vertrekken bij Feyenoord, omdat zij door de komst van Lucas Pratto en de aanstaande terugkeer van Robert Bozeník niet meer op een plek in de wedstrijdselectie hoeven te rekenen. Bannis (18) viel in de eerste seizoenshelft negen keer in (zes keer Eredivisie, drie keer Europa League), waarin hij één keer scoorde (de winnende goal tegen FC Emmen). Vente (21) moest het doen met slechts één invalbeurt.  

Gerelateerd nieuws
61 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 46 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 73 mensen actief, waarvan 33 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved