'PEC Zwolle heeft Bannis en Vente op het oog'

'PEC Zwolle heeft Bannis en Vente op het oog'

Naoufal Bannis (18) en Dylan Vente (21) worden in de gaten gehouden door PEC Zwolle. Dat meldt Mikos Gouka maandagmiddag op Twitter. Hij stelt dat er 'langzaam wat interesse op gang komt' en begon met 'ook PEC Zwolle', wat suggereert dat er ook andere geïnteresseerde clubs zijn.

Een verhuur van het tweetal is een serieuze optie, omdat de spitspositie met nieuweling Lucas Pratto, Nicolai Jørgensen en de binnenkort terugkerende Robert Bozeník voldoende is bezet. Bannis viel in de eerste seizoenshelft negen keer in (zes keer Eredivisie, drie keer Europa League), waarin hij één keer scoorde (de winnende goal tegen FC Emmen). Vente moest het doen met slechts één invalbeurt.

De komst van Pratto en de terugkeer van Luis Sinisterra en Ridgeciano Haps waren bovendien de reden dat Bannis en Azarkan (vermoedelijk ook Vente, niet genoemd door Gouka) niet waren opgenomen in de wedstrijdselectie tegen Sparta. "Ze zijn allebei fit, trainen dagelijks mee met de hoofdmacht, maar inmiddels is er ook volop keuze voor de technische staf voor de plekken op de reservebank", schrijft Gouka op Twitter.

Lees meer over
Ridgeciano Haps Dylan Vente Luis Sinisterra PEC Zwolle Marouan Azarkan Naoufal Bannis Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties