'PEC Zwolle heeft Bannis en Vente op het oog'

maandag 11 januari 2021 17:25 35.665 keer bekeken 137 reacties Pro Shots

Naoufal Bannis (18) en Dylan Vente (21) worden in de gaten gehouden door PEC Zwolle. Dat meldt Mikos Gouka maandagmiddag op Twitter. Hij stelt dat er 'langzaam wat interesse op gang komt' en begon met 'ook PEC Zwolle', wat suggereert dat er ook andere geïnteresseerde clubs zijn.

Een verhuur van het tweetal is een serieuze optie, omdat de spitspositie met nieuweling Lucas Pratto, Nicolai Jørgensen en de binnenkort terugkerende Robert Bozeník voldoende is bezet. Bannis viel in de eerste seizoenshelft negen keer in (zes keer Eredivisie, drie keer Europa League), waarin hij één keer scoorde (de winnende goal tegen FC Emmen). Vente moest het doen met slechts één invalbeurt. 

De komst van Pratto en de terugkeer van Luis Sinisterra en Ridgeciano Haps waren bovendien de reden dat Bannis en Azarkan (vermoedelijk ook Vente, niet genoemd door Gouka) niet waren opgenomen in de wedstrijdselectie tegen Sparta. "Ze zijn allebei fit, trainen dagelijks mee met de hoofdmacht, maar inmiddels is er ook volop keuze voor de technische staf voor de plekken op de reservebank", schrijft Gouka op Twitter.

Gerelateerd nieuws
137 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 156 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved