Berghuis: ''Het was echt een slechte wedstrijd''

woensdag 13 januari 2021 22:54 24.950 keer bekeken 189 reacties Pro Shots

Feyenoord pakte drie punten tegen PEC Zwolle, maar daar is het meeste ook mee gezegd. Het spel dat de Rotterdammers in de eigen Kuip lieten zien, was niet om over naar huis te schrijven. Dat zag ook aanvoerder Steven Berghuis die, zoals altijd, kritisch en realistisch was voor de camera.

"We hadden het aan onszelf te danken dat het zo lastig werd", begon Berghuis in gesprek met ESPN. "We hebben matig gespeeld, vooral de eerste helft was heel slecht. Zwolle trok ons helemaal uit elkaar, we kwamen in grote ruimtes te zwemmen. Dan wordt het heel moeilijk. Aan de bal hadden we een veel te laag tempo. Het was echt een slechte wedstrijd."

Door de overwinning komt Feyenoord op de tweede plaats terecht. Dat maakt de Klassieker van aanstaande zondag nog iets spannender. "Zondag zal sowieso leuk zijn, maar we komen wel dichterbij. Dat is goed." Het spel zal dan echter wel beter moeten, weet ook de aanvoerder. "Tegen VVV, Heerenveen en Sparta was het goed, steady. Er zat ontwikkeling in. Maar dit was onder de maat. We moeten ons niet blind staren op de drie punten, want als je zo speelt ga je ze ook wel eens gelijkspelen of verliezen. 

Gerelateerd nieuws
189 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 81 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 45 mensen actief, waarvan 40 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved