Clubs jagen op transfervrije Pellè

Clubs jagen op transfervrije Pellè

Graziano Pellè kan transfervrij opzoek naar een nieuwe club. De oud-Feyenoorder stond onder contract bij Shandong Luneng en vandaag maakte de Chineze club bekend dat Pellè geen nieuw contract gaat tekenen. De 35-jarige spits is dus gratis op te halen.

"Met volledig respect voor de persoonlijke wensen van de speler zullen de club en Pellè de samenwerking beëindigen'', schrijft Shandong Luneng op Twitter. ''Bedankt Pellè voor je bijdrage en het allerbeste voor de toekomst.'' Juventus, Internazionale, AC Milan en West Ham United worden genoemd als mogelijke nieuwe werkgever.

Pellè speelde van 2012 tot 2014 bij Feyenoord, waar hij twee succesvolle seizoenen kende. In 2014 verhuisde hij samen met Ronald Koeman naar de Engelse club Southampton. Niet veel later koos Pellè voor Shandong Luneng. Hij kwam tot 133 wedstrijden en was daarin 63 keer trefzeker.

[readmore=56205]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties