Pratto: ''Deze kans kon ik niet laten liggen''

zaterdag 2 januari 2021 15:05 97.030 keer bekeken 496 reacties Pro Shots

Lucas Pratto is gearriveerd. De Argentijnse spits komt voor de rest van dit seizoen op huurbasis over van River Plate. 'De beer' gaf tijdens het bezoek aan De Kuip ook meteen zijn eerste interview.

''Ik wil het team helpen om kampioen te worden, zoals me dat ook bij mijn eerdere clubs is gelukt", vertelt de 32-jarige in gesprek met Feyenoord TV. "Ons doel is om alle prijzen te pakken die we nog kunnen winnen en we staan er goed voor in de competitie. En we willen ook nog de beker winnen. Ik kan met mijn ervaring en winnaarsmentaliteit een bijdrage leveren aan het behalen van deze doelen. Ik ben een sterke en vurige speler en moet het hebben van mijn fysieke kracht en het leveren van strijd."

Het bestuur van River Plate zat in eerste instantie niet te wachten op een vertrek van de 32-jarige spits. "Ik ben erg dankbaar dat River mij heeft laten gaan en ik ben nog dankbaarder dat Feyenoord interesse in mij toonde. Ook bij River Plate, dat op dit moment de grootste club van Zuid-Amerika is, zagen ze dat dit een kans was die ik niet kon laten liggen. Ze wilden graag dat ik bleef, maar ze begrepen dat deze mogelijkheid maar één keer in mijn leven voorbijkomt."

Gerelateerd nieuws
496 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 138 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 46 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved