Linssen opgelucht: ''Ik had dit zeker nodig''

Linssen opgelucht: ''Ik had dit zeker nodig''

Bryan Linssen heeft vanavond een antwoord gegeven op alle kritiek die hij de afgelopen tijd te verduren kreeg. Hij verkeerde in slechte vorm en wist het net niet te vinden, maar daar kwam met een hattrick tegen sc Heerenveen een einde aan. Na afloop verschijnt hij dan ook een stuk vrolijker voor de camera dan de afgelopen tijd. "Het is een enorme opluchting."

SC Heerenveen was altijd al een favoriete tegenstander van Linssen, wat voor hem vandaag weer bevestigd werd. "Bij Groningen heb ik volgens mij twee keer op rij mijn eerste goal van het seizoen gemaakt tegen Heerenveen en bij Heracles ook. Voor de wedstrijd wilde ik er tegen de fysio over beginnen, maar ik dacht: ik ga het niet zeggen, want dat brengt ongeluk."

De eerste treffer kopte hij binnen na een perfecte voorzet van Tyrell Malacia. "Die kwam precies goed. Hij viel precies op mijn hoofd en ik hoefde eigenlijk niet veel anders te doen dan er tegenaan te lopen." Goal twee werd voorbereid door Steven Berghuis. "Dat was een heel goede actie van Berghuis. Ik mocht vandaag de gelukkige zijn om hem af te maken." De derde goal viel uit een corner die haast per ongeluk op zijn hoofd leek te vallen. "Je ziet er voor je een paar invliegen, dus je ziet 'm heel laat aankomen. Dat was misschien wel de makkelijkste goal, omdat ik niet veel heb moeten doen."

"We hoeven er niet omheen te draaien: ik had dit zeker nodig", vervolgt Linssen. "Ik ben ook maar een mens. Natuurlijk ga je erover nadenken en ga je dingen zoeken. Natuurlijk had ik het nodig." Hij werd dan ook niet vrolijk van de kritiek die hij kreeg. "Daar word je altijd moe van, maar je kan er niet veel mee. Het enige wat je kunt doen is dit, maar dat gaat niet vanzelf. Dit is lekker de kerstvakantie in gaan. Dit had ik even nodig."

Lees meer over
Steven Berghuis Tyrell Malacia FC Groningen sc Heerenveen Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties