''Haps en Bijlow komen eraan, Bozeník duurt nog wat langer''

''Haps en Bijlow komen eraan, Bozeník duurt nog wat langer''

De ziekenboeg van Feyenoord stroomt langzaam maar zeker leeg. Tegen Wolfsberger AC maakte Luis Sinisterra na maanden afwezigheid zijn rentree en vandaag was het de beurt aan Leroy Fer. "Het is een lichtpunt dat hij weer fit is. Dat heeft 2,5 maand geduurd, dus daar zijn we blij mee", aldus trainer Dick Advocaat na afloop.

"Hetzelfde geldt voor Sinisterra", vervolgde Advocaat. De trainer praatte RTV Rijnmond direct bij over de overige afwezigen. "Haps komt eraan, de keeper (Bijlow, red.) komt eraan. Bozeník duurt nog wel wat langer. Sven van Beek ziet er op zich goed uit. We krijgen de mensen weer fit die fit moeten zijn om de concurrentie aan te gaan."

Christian Conteh werd als enige blessuregeval niet besproken door Dick Advocaat. De aanvaller kampt met een spierblessure, maar onduidelijk is wat hij precies heeft en hoe lang hij nog afwezig zal zijn. Ook over Steven Berghuis, die tegen VVV in de slotfase geblesseerd uitviel, kon de trainer nog weinig zeggen. Hij bevestigde enkel aan FOX Sports dat de aanvoerder wegens liesklachten gewisseld werd. Of het om een ernstige blessure gaat, zal moeten blijken.

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Sven van Beek Luis Sinisterra Dick Advocaat Leroy Fer Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties