''Het meest pijn doet het misschien wel dat Feyenoord zo machteloos is''

''Het meest pijn doet het misschien wel dat Feyenoord zo machteloos is''

Feyenoord watchers Sinclair Bischop en Dennis van Eersel waren vol goede moed afgereisd naar Oostenrijk om verslag te doen van de wedstrijd tussen Wolfsberger AC en Feyenoord, maar kwamen letterlijk van een koude kermis thuis. Van Eersel: "Een pijnlijke avond voor Feyenoord in het Oostenrijkse Klagenfurt."

"Het meest pijn doet het misschien wel dat Feyenoord zo machteloos is. Opnieuw verliest het van een team waarvan het geen enkele keer had hoeven verliezen in deze Europa League campagne. Als het zo is dat je twee keer verliest van een team met zulke kwaliteiten, dan verdien je het ook niet om Europees te overwinteren", aldus Van Eersel voor de camera van RTV Rijnmond.

Achteraf lag het breekpunt in de wedstrijd bij de enorme kans voor Jens Toornstra. "Feyenoord kreeg de kans om op voorsprong te komen door Jens Toornstra, die ging er niet in, en vlak daarna viel de 1-0. Daarna blafte Feyenoord wel, maar wist het niet te bijten. Invaller Luis Sinisterra was nog een lichtpuntje op deze koude avond in Oostenrijk", zo vervolgt Van Eersel. "Als je de potentie van deze teams tegen elkaar afzet heb ik nog steeds het gevoel dat Feyenoord met zulk soort teams (in de poule - red.) door had moeten gaan, maar aan 'had' heb je niks en daar koop je niks voor. Feyenoord ligt er weer uit in Europa en dat is absoluut niet waar Feyenoord zou willen zijn."

Lees meer over
Jens Toornstra Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties