Toornstra: ''Zij wilden het veel grager dan wij''

Toornstra: ''Zij wilden het veel grager dan wij''

In een bedroevend slechte wedstrijd liep Feyenoord vanavond Europese overwintering mis. Jens Toornstra verscheen na afloop van de wedstrijd voor de camera van RTL, maar had eigenlijk geen woorden voor de wanvertoning van zijn ploeg. "Wij hebben het niet verdiend om te winnen vandaag. Zij wilden het veel grager dan wij."

"Er is niet één ding aan te wijzen", reageert Toornstra wanneer hij wordt gevraagd naar de reden van het slechte spel. "Er gaat zoveel mis. We spelen veel slordige ballen, dat is al een verhaal van meerdere weken. Dat is ook waar zij op wachten. Dat wisten we, maar... Ik weet het niet, het was heel matig vandaag." Ook op de vraag wat Feyenoord kan doen om het spel en dus ook de resultaten te verbeteren, heeft Toornstra kort na de wedstrijd geen antwoord.

Over zijn eigen spel: "Ik kan moeilijk zeggen dat ik tevreden ben, maar ik denk niet dat dit het moment is om over mezelf te praten. We hebben als collectief gefaald vandaag. Iedereen heeft kunnen zien dat we veel te weinig geleverd hebben. Behalve die ene kans van mij, hebben we geen kans gehad."

Advocaat gaf aan dat de spelers na afloop van de wedstrijd kwaad op elkaar waren. "In de rust al", reageert Toornstra. "Natuurlijk zeggen we het tegen elkaar. Maar ik heb de tweede helft niet een beter Feyenoord gezien. We hadden hooguit iets meer de bal. Het is even lastig nu denk ik. We zijn vooral heel teleurgesteld."

De trainer zei ook dat hij aan opstappen zou denken als de spelersgroep het niet meer in hem zag zitten, maar daar is volgens Toornstra geen sprake van. "Daar is niks mee aan de hand", reageert hij.

Lees meer over
Jens Toornstra Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties