MATCHDAY! Feyenoord kan zich plaatsen voor knock-outfase

MATCHDAY! Feyenoord kan zich plaatsen voor knock-outfase

Hoewel alle kwartjes de goede kant op moeten vallen is het wel mogelijk dat Feyenoord zich vanavond al plaatst voor de knock-outfase van de Europa League. De Rotterdammers moeten dan winnen van Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC moet verliezen van CSKA Moskou. De wedstrijd begint om 18:55 en wordt uitgezonden op RTL 7 en FOX Sports 2.

Veel mitsen en maren dus om vanavond Europese overwintering te realiseren, maar Feyenoord kan zich vasthouden aan het goede spel dat ze in de uitwedstrijd tegen Zagreb lieten zien. Tot aan de rode kaart (twee keer geel) voor Marcos Senesi hadden de Rotterdammers het beste van het spel en Steven Berghuis miste zelfs nog een strafschop. Met tien man hield de stadionclub zich overigens ook gemakkelijk staande tegen de Kroaten.

Ook Jens Toornstra rekent zich nog niet rijk ondanks de goede uitgangspositie, maar ziet ook dat Feyenoord Europees, behalve tegen Wolfsberger AC, volwassen voetbalt. "Ik denk dat dat te maken heeft met de speelstijl die we zijn gaan hanteren onder de trainer. Het is toch vanuit een gesloten defensie spelen, altijd lettend op restverdediging en Europees gezien is dat wel een formule die vaak blijkt te werken. Al moet ik er wel bij zeggen dat er nog twee wedstrijden te gaan zijn, dus we hebben nog niks. Tot nu toe staan we er wel goed voor ja."

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Dick Advocaat Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties