MATCHDAY! Feyenoord kan zich plaatsen voor knock-outfase

donderdag 3 december 2020 00:00 44.180 keer bekeken 319 reacties Pro Shots

Hoewel alle kwartjes de goede kant op moeten vallen is het wel mogelijk dat Feyenoord zich vanavond al plaatst voor de knock-outfase van de Europa League. De Rotterdammers moeten dan winnen van Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC moet verliezen van CSKA Moskou. De wedstrijd begint om 18:55 en wordt uitgezonden op RTL 7 en FOX Sports 2.

Veel mitsen en maren dus om vanavond Europese overwintering te realiseren, maar Feyenoord kan zich vasthouden aan het goede spel dat ze in de uitwedstrijd tegen Zagreb lieten zien. Tot aan de rode kaart (twee keer geel) voor Marcos Senesi hadden de Rotterdammers het beste van het spel en Steven Berghuis miste zelfs nog een strafschop. Met tien man hield de stadionclub zich overigens ook gemakkelijk staande tegen de Kroaten.

Ook Jens Toornstra rekent zich nog niet rijk ondanks de goede uitgangspositie, maar ziet ook dat Feyenoord Europees, behalve tegen Wolfsberger AC, volwassen voetbalt. "Ik denk dat dat te maken heeft met de speelstijl die we zijn gaan hanteren onder de trainer. Het is toch vanuit een gesloten defensie spelen, altijd lettend op restverdediging en Europees gezien is dat wel een formule die vaak blijkt te werken. Al moet ik er wel bij zeggen dat er nog twee wedstrijden te gaan zijn, dus we hebben nog niks. Tot nu toe staan we er wel goed voor ja."

Gerelateerd nieuws
319 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 107 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 963 mensen actief, waarvan 311 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved