15.000 stoelen verkocht in De Kuip: ''Helemaal vol is het doel''

15.000 stoelen verkocht in De Kuip: ''Helemaal vol is het doel''

De Kuip is de komende wedstrijden wat minder leeg dan normaal. De actie van FSV De Feijenoorder, FRFC1908, De Noordzijde en Cabras Feliz, die samen met de supporters de lege stoelen in het stadion willen bedekken met spandoeken, kan op veel steun rekenen. In onderdstaande video spreken we met Lennard Montizaan van FSV De Feijenoorder die vertelt over de voortgang van de actie.

"Er zijn inmiddels 15.000 stoelen weg. We doen heel erg ons best om alles klaar te maken en op te hangen", zegt Montizaan. Woensdag werd begonnen met het neerleggen van de doeken, zodat deze te zien zijn in de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Utrecht van aanstaande zondag. De doeken blijven liggen tot er weer supporters mogen komen in De Kuip.

Ook is er een speciaal doek voor oud-verzorger en ambassadeur Gerard Meijer gemaakt, die in de video zijn reactie geeft op het spandoek. "Ome Gerard mag natuurlijk niet ontbreken. We kregen al gelijk de vraag 'ik wil ook meedoen, hoe kan ik dat regelen?', dus zijn vrouw heeft stoelen besteld en we hebben een mooi spandoek voor Ome Gerard gemaakt. Hij is er als ambassadeur nog steeds elke wedstrijd bij in deze coronatijd. De Kuip is zijn thuis, dat is mooi om te zien."

Meijer is niet de enige oer-Feyenoorder die meedoet aan de actie. "John de Wolf heeft ook meegedaan. Die stuurde een berichtje met 'Leuk dat jullie dat doen'. Verder dus Ome Gerard en Ben Wijnstekers. Wie weet volgen ook Justin Bijlow en consorten," aldus Montizaan.

Geïnteresseerden kunnen zich via http://www.defeijenoorder.nl/actie aanmelden en kiezen welk aantal stoelen zij bedekt willen zien met hun spandoek, welke tekst ze op dat spandoek willen en ook gelijk betalen.

Lees meer over
Gerard Meijer De Kuip Justin Bijlow FC Utrecht John de Wolf
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties