'Knieproblemen voor Malacia; Fer pas terug in 2021'

vrijdag 20 november 2020 07:59 67.925 keer bekeken 443 reacties Pro Shots

Leroy Fer kampt met een hamstringblessure en die is zo ernstig dat de middenvelder pas in 2021 zijn rentree bij Feyenoord zal kunnen maken. Feyenoord staat voor een druk programma, maar ziet speler na speler voor kortere of langere tijd afhaken. Ridgeciano Haps is inmiddels ook al niet meer inzetbaar, maar zijn logische vervanger, Tyrell Malacia, kampt nu ook met knieklachten.

Beter nieuws is er over Orkun Kökçü: die traint na zijn opgelopen blessure bij het Turkse elftal weer gewoon mee, zo meldt het Algemeen Dagblad. Al bij al is de ziekenboeg bij Feyenoord overvol: Justin Bijlow (voetblessure), Haps (ziek), Fer (hamstring), Róbert Boženík (enkel), Sven van Beek (voet), Luis Sinisterra (knie) en Christian Conteh (geblesseerd).

Uroš Spajić is zondag niet beschikbaar. De Rotterdammers willen geen enkele risico nemen met het oog op corona en gaat eerst uitgebreid getest worden. De verdediger staat daardoor een aantal dagen buiten de groep. Rechtsback Bart Nieuwkoop en middenvelder João Teixeira zijn niet volledig fit. Daar staat de terugkeer van Nicolai Jørgensen tegenover. De Deen is inmiddels weer fit, maar Het Legioen houdt het hart vast of dat blijvend zal zijn.

Gerelateerd nieuws
443 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 161 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74363 leden - Op dit moment zijn 936 mensen actief, waarvan 268 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved