'Knieproblemen voor Malacia; Fer pas terug in 2021'

'Knieproblemen voor Malacia; Fer pas terug in 2021'

Leroy Fer kampt met een hamstringblessure en die is zo ernstig dat de middenvelder pas in 2021 zijn rentree bij Feyenoord zal kunnen maken. Feyenoord staat voor een druk programma, maar ziet speler na speler voor kortere of langere tijd afhaken. Ridgeciano Haps is inmiddels ook al niet meer inzetbaar, maar zijn logische vervanger, Tyrell Malacia, kampt nu ook met knieklachten.

Beter nieuws is er over Orkun Kökçü: die traint na zijn opgelopen blessure bij het Turkse elftal weer gewoon mee, zo meldt het Algemeen Dagblad. Al bij al is de ziekenboeg bij Feyenoord overvol: Justin Bijlow (voetblessure), Haps (ziek), Fer (hamstring), Róbert Boženík (enkel), Sven van Beek (voet), Luis Sinisterra (knie) en Christian Conteh (geblesseerd).

Uroš Spajić is zondag niet beschikbaar. De Rotterdammers willen geen enkele risico nemen met het oog op corona en gaat eerst uitgebreid getest worden. De verdediger staat daardoor een aantal dagen buiten de groep. Rechtsback Bart Nieuwkoop en middenvelder João Teixeira zijn niet volledig fit. Daar staat de terugkeer van Nicolai Jørgensen tegenover. De Deen is inmiddels weer fit, maar Het Legioen houdt het hart vast of dat blijvend zal zijn.

Lees meer over
Ridgeciano Haps Sven van Beek Bart Nieuwkoop Tyrell Malacia Luis Sinisterra Justin Bijlow Leroy Fer João Teixeira Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties