Berghuis: ''CSKA liet ons in ons spel komen''

Berghuis: ''CSKA liet ons in ons spel komen''

Steven Berghuis scoorde niet tegen CSKA Moskou, maar was met een assist op Ridgeciano Haps wel belangrijk bij de openingstreffer. "Als iemand er beter voor staat, geef ik 'm af. Haps stond vrij, dus de keuze was niet moeilijk", zei de aanvoerder na afloop tegenover RTL 7.

"Ik ben heel blij met het resultaat vanavond. Wie ze dan maakt, maakt me echt niet uit", ging Berghuis verder. De speelstijl van de tegenstander beviel hem goed, zo geeft hij aan. "CSKA is een afwachtend team. Ze lieten ons in ons spel komen en ik denk dat iedereen er ook goed in zat. Veel beleving, de wil om te winnen was er heel erg, goede strijd."

Al voor rust had Feyenoord op voorsprong kunnen komen. "In de kleedkamer hebben we gezegd dat die goal wel zou vallen als we zo doorgingen en dat we onszelf wel moeten belonen. Dat deden we, we scoorden drie keer. Het waren mooie goals. In de eerste helft hadden we ook al kunnen scoren, mijn bal wordt van de lijn gehaald. Het belangrijkste is dat je in zulke situaties komt. In de tweede helft maakten we het af."

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties