Stelling: Ook Haps had een oproep voor Oranje verdiend

Stelling: Ook Haps had een oproep voor Oranje verdiend

Justin Bijlow en Steven Berghuis zijn de enige Feyenoorders in de voorselectie van het Nederlands elftal. Eerstgenoemde werd al vaak in de media geopperd als kandidaat onder de lat voor Frank de Boer. Volgens sommigen komt Ridgeciano Haps echter ook in aanmerking voor een plek in de selectie.

"Je moet je afvragen wat voor type linksback Oranje wil hebben, als je met deze tactiek een wedstrijd begint", schreef Regi Blinker tijdens de vorige interlandbreak in De Telegraaf. Daarmee doelde hij op een tactiek waarbij de back wordt gevraagd ver naar voren te spelen, acties te maken en voorzetten te geven. Daley Blind vervulde die rol toen, maar Blinker opperde dat Haps een betere optie zou zijn.

Haps is bij Feyenoord een van de weinige spelers die zich aan de malaise van de afgelopen week onttrok. Door de bezoekers van FR12 werd hij met een cijfer van 7,3 tot Man of the Match verkozen in de verder matige wedstrijd tegen RKC Waalwijk. In dat duel was de linksback opnieuw trefzeker. Haps tekende vooralsnog voor de indrukwekkende cijfers van drie goals in zes Eredivisieduels bij Feyenoord.

[poll=404]

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties