Haps: ''In de eerste helft was er niks aan de hand''

Haps: ''In de eerste helft was er niks aan de hand''

Ridgeciano Haps tekende in Waalwijk voor alweer zijn derde treffer van het seizoen. Met een fraai schot met zijn verkeerde been redde hij een punt voor Feyenoord. Zelf kan hij daar logischerwijs niet tevreden mee zijn.

"RKC-uit is een wedstrijd die je moet winnen", concludeert Haps na afloop tegenover FOX Sports. "Ik denk dat we goed zijn begonnen. Veel energie in het spel, kansen gecreëerd in de eerste helft. Er was niks aan de hand, maar in de tweede helft kom je op achterstand. Dan loop je achter de feiten aan en wordt het een moeilijke wedstrijd. Het oogt wat zwaarder bij iedereen. Gelukkig komen we dan nog op 2-2."

Haps zelf is aan een goed seizoen bezig. Zijn gelijkmaker was alweer zijn derde doelpunt uit zes competitiewedstrijden. "Ik had bewust geen vakantie genomen; ik heb de hele vakantie doorgetraind. Dat zie je nu ook wel terug denk ik."

Lees meer over
Ridgeciano Haps
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties