Advocaat: ''We kregen genoeg kansen om de goal te maken''

Advocaat: ''We kregen genoeg kansen om de goal te maken''

Feyenoord pakte donderdagavond een punt in de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. De Rotterdammers kregen de grootste kansen, maar kwamen na de rode kaart van Marcos Senesi wel even onder druk te staan. Trainer Dick Advocaat is dan ook tevreden met het behaalde punt.

"Het laatste kwartier zijn we enorm onder druk gezet", vertelt Advocaat aan RTL 7. "Dan kan 'ie verkeerd vallen. Ze namen alle risico en wij konden daar niet meer onderuit komen. Maar de eerste zeventig minuten, toen we met elf tegen elf stonden, hadden we goed controle over de wedstrijd. We kregen genoeg kansen om de goal te maken, die verdiende goal kreeg je niet. Als je die mist, moet je oppassen dat 'ie niet aan de andere kant valt."

Tevreden over het spel is Advocaat wel. "Zeker zoals we met elf tegen elf hebben gespeeld. Ik vond dat we zeer volwassen speelden. Het zag er goed uit qua positiespel, daardoor creëerden we kansen. Ook door de werklust van Bryan. Ik vond ook het middenveld het zeer goed doen. Orrie in de vorm zoals we hem kennen. Ik vond dat goed staan."

Lees meer over
Dick Advocaat Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties