Advocaat: ''We kregen genoeg kansen om de goal te maken''

donderdag 22 oktober 2020 23:08 29.765 keer bekeken 244 reacties Pro Shots

Feyenoord pakte donderdagavond een punt in de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. De Rotterdammers kregen de grootste kansen, maar kwamen na de rode kaart van Marcos Senesi wel even onder druk te staan. Trainer Dick Advocaat is dan ook tevreden met het behaalde punt.

"Het laatste kwartier zijn we enorm onder druk gezet", vertelt Advocaat aan RTL 7. "Dan kan 'ie verkeerd vallen. Ze namen alle risico en wij konden daar niet meer onderuit komen. Maar de eerste zeventig minuten, toen we met elf tegen elf stonden, hadden we goed controle over de wedstrijd. We kregen genoeg kansen om de goal te maken, die verdiende goal kreeg je niet. Als je die mist, moet je oppassen dat 'ie niet aan de andere kant valt."

Tevreden over het spel is Advocaat wel. "Zeker zoals we met elf tegen elf hebben gespeeld. Ik vond dat we zeer volwassen speelden. Het zag er goed uit qua positiespel, daardoor creëerden we kansen. Ook door de werklust van Bryan. Ik vond ook het middenveld het zeer goed doen. Orrie in de vorm zoals we hem kennen. Ik vond dat goed staan."

Gerelateerd nieuws
244 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 82 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74830 leden - Op dit moment zijn 110 mensen actief, waarvan 74 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved