Van Hooijdonk: ''Feyenoord is verder dan Ajax''

Van Hooijdonk: ''Feyenoord is verder dan Ajax''

Pierre van Hooijdonk is van mening dat Dick Advocaat moet vasthouden aan het elftal dat ruim van Willem II wist te winnen. De Rotterdammers maakten indruk in Tilburg met goed spel en een 1-4 overwinning. Bryan Linssen moet voorlopig dus in de spits blijven spelen.

"Dan zie je maar hoe dingen in elkaar kunnen vallen. Het pakte ontzettend goed uit, maar Linssen is geen echte nummer 9. Van Bozenik ben ik vanaf het eerste uur geen fan geweest, maar ik vind wel dat Dick Advocaat iets te veel laat merken dat hij ook geen fan van hem is. Dat is nergens voor nodig."

Tegen WIllem II ging het dus uitstekend. "Dat paste perfect in elkaar, er zat veel voetbal in. Veel voetbalslimheid, dat resulteerde in veel combinaties. Het was genieten", vertelt de oud-spits van Feyenoord in het voetbalpraatprogramma FC Rijnmond.

Joao Teixeira maakte de meeste indruk op Van Hooijdonk. "Ik vind dat hij een geweldige indruk maakt. Alles wat hij doet, doet hij met een idee en op de juiste snelheid. Je ziet ook dat de beste spelers elkaar opzoeken. Dit is een goede voetballer. Feyenoord is verder dan Ajax, het zit goed in elkaar. Zeker met spelers in topvorm, zoals Teixeira en Berghuis."

Lees meer over
Willem II Steven Berghuis ajax Dick Advocaat Pierre van Hooijdonk Bryan Linssen João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties