Van Hooijdonk: ''Feyenoord is verder dan Ajax''

vrijdag 16 oktober 2020 20:21 69.460 keer bekeken 172 reacties Pro Shots

Pierre van Hooijdonk is van mening dat Dick Advocaat moet vasthouden aan het elftal dat ruim van Willem II wist te winnen. De Rotterdammers maakten indruk in Tilburg met goed spel en een 1-4 overwinning. Bryan Linssen moet voorlopig dus in de spits blijven spelen.

"Dan zie je maar hoe dingen in elkaar kunnen vallen. Het pakte ontzettend goed uit, maar Linssen is geen echte nummer 9. Van Bozenik ben ik vanaf het eerste uur geen fan geweest, maar ik vind wel dat Dick Advocaat iets te veel laat merken dat hij ook geen fan van hem is. Dat is nergens voor nodig."

Tegen WIllem II ging het dus uitstekend. "Dat paste perfect in elkaar, er zat veel voetbal in. Veel voetbalslimheid, dat resulteerde in veel combinaties. Het was genieten", vertelt de oud-spits van Feyenoord in het voetbalpraatprogramma FC Rijnmond.

Joao Teixeira maakte de meeste indruk op Van Hooijdonk. "Ik vind dat hij een geweldige indruk maakt. Alles wat hij doet, doet hij met een idee en op de juiste snelheid. Je ziet ook dat de beste spelers elkaar opzoeken. Dit is een goede voetballer. Feyenoord is verder dan Ajax, het zit goed in elkaar. Zeker met spelers in topvorm, zoals Teixeira en Berghuis."

Gerelateerd nieuws
172 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 81 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75484 leden - Op dit moment zijn 3698 mensen actief, waarvan 750 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved