'De Guzman naar OFI Kreta, Kazim tekent bij Derby County'

donderdag 15 oktober 2020 20:40 40.270 keer bekeken 114 reacties Pro Shots

Jonathan de Guzman gaat zijn transfervrije status verzilveren bij het Griekse OFI Kreta. Volgens het Griekse Gazzetta is de deal nog niet helemaal rond, maar is er wel sprake van een mondeling akkoord. Aanstaande vrijdag staat de medische keuring van de inmiddels 33-jarige middenvelder gepland. De Guzman speelde tot voor kort bij Eintracht Frankfurt.

Een andere oud-Feyenoorder, Kazim Richards, heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot het eind van het seizoen verbindt aan de Championshipclub Derby County. De 34-jarige oud-spits van Feyenoord is daarmee toe aan zijn zeventiende club. Trainer Philip Cocu: "Colin heeft veel ervaring opgedaan bij clubs in verschillende landen en geeft ons een extra optie voor de spitspositie. Hij heeft bij ons meegetraind en dat gaf ons de kans om te kijken hoe hij in de groep zou passen, en hoe fit hij is", zo weet Voetbal International te melden.

Gerelateerd nieuws
114 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 50 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74148 leden - Op dit moment zijn 827 mensen actief, waarvan 223 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved