Zirkzee: ''We gaan wel zien wat er eind van de dag is''

maandag 5 oktober 2020 15:29 83.550 keer bekeken 475 reacties Pro Shots

Sinds bekend werd dat hij Bayern München op huurbasis mag verlaten, wordt Joshua Zirkzee veelvuldig gelinkt aan Feyenoord. Zelf laat de jonge aanvaller er nog niks over los. "We gaan wel zien wat er aan het einde van de dag is", zegt hij tegenover FOX Sports. 

"Ik heb natuurlijk een jaar bij Feyenoord gespeeld en kom zelf uit Rotterdam. Ik ben nu bij Jong Oranje en wil me daarop focussen. De kans is er altijd. Ik moet kijken wat mijn opties zijn", aldus een terughoudende Zirkzee. "We gaan het zien. Ik vind het lastig om over te praten", zegt hij, daarmee doelend op zaken die op de achtergrond spelen. 

Volgens eerdere berichten zou Feyenoord hebben geïnformeerd naar de 19-jarige Zirkzee. Of er daadwerkelijk plannen zijn om hem te huren, is onduidelijk. Frank Arnesen liet weten dat zolang niemand vertrekt, er ook niks meer bijkomt. Dick Advocaat beweert echter dat Zirkzee te huren is zonder dat Feyenoord aan zijn salaris hoeft bij te dragen.

Zirkzee, die voor het eerst bij de selectie van Jong Oranje zit, speelde in het seizoen 2016/17 al in de jeugdopleiding van Feyenoord. Daar werd de geboren Schiedammer weggeplukt door Bayern München. De Champions League-houder zou Zirkzee willen verhuren, zodat hij ergens anders speelminuten op kan doen. 

Gerelateerd nieuws
475 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 166 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 3865 mensen actief, waarvan 722 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved