Bijlow 'geïrriteerd': ''Vond je dit een penalty?''

Bijlow 'geïrriteerd': ''Vond je dit een penalty?''

Justin Bijlow was een van de hoofdrolspelers in een paar hectische minuten in de tweede helft van het duel tegen ADO Den Haag. De doelman veroorzaakte een strafschop, die hij vervolgens stopte, maar die opnieuw genomen moest worden omdat Bijlow te vroeg naar voren stapte. De Feyenoorder kan zich zelf niet helemaal in die beslissingen vinden.

"Vind je dit een penalty?", vraagt Bijlow als FOX Sports hem de beelden laat zien. "Volgens mij raak ik hem niet. Hij schiet hem al uit en valt al voor hij überhaupt met mijn in contact is. Daar geven ze dan een penalty voor..."

Ook bij het over laten nemen van de strafschop heeft Bijlow zijn twijfels. Dit kwam vooral omdat Arweiler vertraagde in zijn aanloop, waardoor de keeper de beweging naar voren al maakte. "Ik ga te vroeg, maar hij mag wel vertragen in zijn beweging. Dan moet hij die stap ook niet mogen maken. Ik was behoorlijk geïrriteerd daarna."

Bijlow is goed bezig bij Feyenoord en in de media gaan geluiden op dat hij klaar is voor het Nederlands elftal. De doelman werd echter nog niet opgeroepen. "Ik had misschien verwacht, na de lijn van vorig jaar, dat ik in ieder geval in de voorselectie zou zitten. De trainer maakt een andere keuze. Dat is zijn goed recht, dan moet ik laten zien dat ik beter ben dan de anderen. Ik hoop in november erbij te zitten, en in de zomer wacht een mooie periode. Dat is allemaal belangrijker dan nu."

Lees meer over
Justin Bijlow ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties