Nieuwkoop: ''Ik denk dat ik persoonlijk positief terug kan kijken''

zondag 20 september 2020 19:12 28.710 keer bekeken 126 reacties Pro Shots

Bart Nieuwkoop moest al vroeg invallen tijdens de wedstrijd tegen FC Twente: Eric Botteghin viel uit met een hamstringblessure, Lutsharel Geertruida verhuisde van rechtsachter naar het centrum en Nieuwkoop nam die rechtsachter positie over. De verdediger was vanmiddag een van de weinige lichtpuntjes bij een worstelend Feyenoord, maar was uiteraard teleurgesteld over de uitslag. "Het was te rommelig, te onrustig, te veel gemakkelijke ballen die we inleveren. Heel veel verbeterpunten die we deze week mee moeten nemen."

"Ik denk dat we nog drie grote kansen krijgen in de blessuretijd, maar helaas valt die dan niet", aldus Nieuwkoop voor de camera van Feyenoord TV. "Het was in de eerste helft heel onrustig van onze kant, we kwamen niet lekker in de opbouw. Gelukkig maken we die 1-1, maar het was een heel lastige wedstrijd", zo vervolgt Nieuwkoop. "Op een gegeven moment gingen we meer de duels spelen en wonnen we de tweede bal. Dat is heel belangrijk op zo'n moment en dan komen we in de tweede helft wel tot aanvallen en mogelijkheden."

Zelf moest hij dus vrij plotseling invallen. "Je moet er natuurlijk wel direct staan en ik had niet echt een lange warming-up gehad, dus je staat een beetje koud in het veld. Ik denk dat ik er op zich wel lekker in zat: veel duels gewonnen en ik denk dat ik persoonlijk positief terug kan kijken." Nieuwkoop heeft ook nog een compliment over voor Geertruida. "Het is ook lekker om zo te spelen. Met Lutsharel achter me weet ik dat er ook snelheid achter de hand is, dus dan kun je wat korter gaan zitten." 

Gerelateerd nieuws
126 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74830 leden - Op dit moment zijn 75 mensen actief, waarvan 53 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved