Advocaat: ''Deze kansen moeten er gewoon in''

Advocaat: ''Deze kansen moeten er gewoon in''

Feyenoord speelde een matige pot tegen FC Twente, toch was de 1-1 eindstand tegen de Tukkers een klein wonder. Tijdens de blessuretijd stapelden de Rotterdammers namelijk kans op kans. Dick Advocaat had weinig begrip voor de missers. “We kunnen wel excuses gaan zoeken, maar deze kansen moeten er gewoon in."

"Dan is de wedstrijd gewoon beslist. Overigens deed FC Twente het vrij goed. Ze stoorden vroeg en daar kwamen we niet uit. Dat kwam ook omdat we te laconiek waren en een aantal spelers niet de vorm heeft die ze moeten hebben”, aldus Advocaat tegenover Fox Sports.

Lutsharel Geertruida verving de tijdens de wedstrijd geblesseerd geraakte Eric Botteghin weer goed als centrale verdediger. “Ja, Geertruida speelde goed in het centrum, terwijl hij het aan de zijkant lastig had. Dat pakte Nieuwkoop goed op. Maar helaas konden we de wedstrijd niet controleren zoals wij kunnen. Het moet per week beter worden, zeker gezien de incomplete voorbereiding.”

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Dick Advocaat Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties