Advocaat: ''Deze kansen moeten er gewoon in''

zondag 20 september 2020 17:11 35.980 keer bekeken 251 reacties Pro Shots

Feyenoord speelde een matige pot tegen FC Twente, toch was de 1-1 eindstand tegen de Tukkers een klein wonder. Tijdens de blessuretijd stapelden de Rotterdammers namelijk kans op kans. Dick Advocaat had weinig begrip voor de missers. “We kunnen wel excuses gaan zoeken, maar deze kansen moeten er gewoon in."

"Dan is de wedstrijd gewoon beslist. Overigens deed FC Twente het vrij goed. Ze stoorden vroeg en daar kwamen we niet uit. Dat kwam ook omdat we te laconiek waren en een aantal spelers niet de vorm heeft die ze moeten hebben”, aldus Advocaat tegenover Fox Sports.

Lutsharel Geertruida verving de tijdens de wedstrijd geblesseerd geraakte Eric Botteghin weer goed als centrale verdediger. “Ja, Geertruida speelde goed in het centrum, terwijl hij het aan de zijkant lastig had. Dat pakte Nieuwkoop goed op. Maar helaas konden we de wedstrijd niet controleren zoals wij kunnen. Het moet per week beter worden, zeker gezien de incomplete voorbereiding.”

Gerelateerd nieuws
251 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 103 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74830 leden - Op dit moment zijn 114 mensen actief, waarvan 76 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved