Ayoub: ''Ik had bij Feyenoord geen plezier meer''

zaterdag 19 september 2020 12:26 47.435 keer bekeken 153 reacties Pro Shots

Yassin Ayoub en Feyenoord is geen succesvolle combinatie gebleken. De middenvelder kwam transfervrij over van FC Utrecht en heeft nooit de verwachtingen waar kunnen maken. Ayoub kwam amper een spelen toe, maar heeft geen spijt van zijn overstap naar Rotterdam en heeft zichzelf toch weten te ontwikkelen.

 "Het is een leermoment. In het leven maak je soms keuzes die goed uitpakken, en andere pakken minder uit", zegt de middenvelder in gesprek met RTV Utrecht in het programma Een Berg Sport. "Als je dat als spijt gaat zien sta je verkeerd in het leven."

Advocaat zag het ook niet zitten in Ayoub en de middenvelder koos er voor om een transfer te maken om weer aan spelen toe te komen. ''Als kind ga je op voetballen omdat je het leuk vindt. Ik had bij Feyenoord geen plezier meer. Trainingen zijn leuk, maar het gaat om de wedstrijden."

Ayoub maakte vervolgens de overstap naar Panathinaikos en heeft daar het plezier teruggevonden. "Ik wist niet dat het hier zo erg leefde. Die mensen hier gaan echt tekeer." Gert Kruys is blij dat Ayoub zijn voetbalgeluk weer heeft teruggevonden en denk dat het mislukken bij Feyenoord vooral te maken heeft met de enorme druk. "Er zijn veel spelers die het niet redden bij Feyenoord. Niet iedereen is bestand tegen de magie van De Kuip."

Gerelateerd nieuws
153 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 77 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 4450 mensen actief, waarvan 971 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved