Ayoub: ''Ik had bij Feyenoord geen plezier meer''

Ayoub: ''Ik had bij Feyenoord geen plezier meer''

Yassin Ayoub en Feyenoord is geen succesvolle combinatie gebleken. De middenvelder kwam transfervrij over van FC Utrecht en heeft nooit de verwachtingen waar kunnen maken. Ayoub kwam amper een spelen toe, maar heeft geen spijt van zijn overstap naar Rotterdam en heeft zichzelf toch weten te ontwikkelen.

"Het is een leermoment. In het leven maak je soms keuzes die goed uitpakken, en andere pakken minder uit", zegt de middenvelder in gesprek met RTV Utrecht in het programma Een Berg Sport. "Als je dat als spijt gaat zien sta je verkeerd in het leven."

Advocaat zag het ook niet zitten in Ayoub en de middenvelder koos er voor om een transfer te maken om weer aan spelen toe te komen. ''Als kind ga je op voetballen omdat je het leuk vindt. Ik had bij Feyenoord geen plezier meer. Trainingen zijn leuk, maar het gaat om de wedstrijden."

Ayoub maakte vervolgens de overstap naar Panathinaikos en heeft daar het plezier teruggevonden. "Ik wist niet dat het hier zo erg leefde. Die mensen hier gaan echt tekeer." Gert Kruys is blij dat Ayoub zijn voetbalgeluk weer heeft teruggevonden en denk dat het mislukken bij Feyenoord vooral te maken heeft met de enorme druk. "Er zijn veel spelers die het niet redden bij Feyenoord. Niet iedereen is bestand tegen de magie van De Kuip."

Lees meer over
De Kuip FC Utrecht Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties