AD: Feyenoord en Leeds United praten over Summerville

AD: Feyenoord en Leeds United praten over Summerville

Crysencio Summerville gaat Feyenoord deze zomer verlaten het is alleen nog de vraag voor welke club. De Rotterdammers zijn op dit moment in gesprek met Leeds United. De clubs onderhandelen over de hoogte van de transfersom.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Leeds United wil de talentvolle Feyenoorder zo snel mogelijk vastleggen en verwacht dat er dit weekend nog een akkoord bereikt gaat worden. De 18-jarige aanvaller traint niet meer mee met de selectie van Dick Advocaat omdat hij weigert zijn contract te verlengen en mag daardoor uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Technisch directeur Frank Arnesen reageerde eerder als volgt: ''Ik neem een talent als Crysencio Summerville niets kwalijk. Hij wil zijn contract, dat nog één seizoen doorloopt, niet verlengen. Dat is gewoon zijn goed recht. Ik vind het wel erg jammer. Het is nu voorbij voor hem bij Feyenoord, ik heb met zijn management gesproken. Er zijn clubs voor hem en we gaan kijken of we hem kunnen verkopen. Ja, dan staan we er zakelijk in. We moeten wel.''

Lees meer over
Dick Advocaat Crysencio Summerville Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties