Afgelopen | Feyenoord O/21 - NAC Breda O/21 (2-4)

Feyenoord Onder 21 is niet goed begonnen aan de competitie. NAC Breda Onder 21 was zaterdagmiddag op Varkenoord met 2-4 te sterk voor het team van Rini Coolen, dat daardoor bij de seizoenstart direct schade opliep.

Het is duidelijk dat de doelstelling voor Feyenoord Onder 21 is om zo snel mogelijk te promoveren, maar de start van de najaarscompetitie paste niet bij die ambitie. Na veertien minuten hadden de bezoekers uit Brabant een 0-2 voorsprong.

Marouan Azarkan zorgde ervoor dat O21 de aansluiting vond, na een combinatie met Crysencio Summerville. De talentvolle aanvaller bracht de thuisploeg snel na de twee tegentreffers op 1-2, maar het team slaagde er niet in langszij te komen.

NAC Breda O21 kwam na rust zelf op 1-3. De deze week aangetrokken Mikael Tørset Johnsen zorgde als invaller nog wel voor de 2-3, maar in de absolute slotfase werd de wedstrijd door Carlito Fermina in het slot gegooid.

De oud-speler van Feyenoord Academy snoepte de bal af en completeerde zijn hattrick: 2-4. Door zijn drie treffers begint het seizoen voor Feyenoord O21 met een domper. Op zaterdag 12 september komt de equipe van Coolen opnieuw in actie. Dan is FC Twente/Heracles Almelo Onder 21 de tegenstander.

Feyenoord: Troost; Owusu, Hall, Hendriks, Smeulers, Naujoks, De Mooij, Zitman, Azarkan, Vente, Summerville.

Dylan Vente Crysencio Summerville Denzel Hall Marouan Azarkan Ramon Hendriks Leroy Fer