Kein Geloel: ''Het grootste slachtoffer is Summerville''

Kein Geloel: ''Het grootste slachtoffer is Summerville''

Een aartslelijke trofee, een meer dan prima prestatie. De ‘Cup of Traditions’ in Duitsland was na de oersaaie 0-0 tegen FC Twente wel welkom en een goed medicijn tegen de toch lichte kater.

Overtuigende winst op Dortmund en een zege op karakter tegen Duisburg geven genoeg reden voor tevredenheid en een vleugje opportunisme. Met name de goals van Jørgensen, het heersende spel van Köcku en de prestaties van Diemers en Linssen zijn hoopgevend.

Maar er is - helaas - ouderwets ‘gezeik’ op de achtergrond. Want hoewel zijn pad wel degelijk is uitgestippeld, Feyenoord de nek voor hem heeft uitgestoken en hij serieus wordt genomen door Arnesen, weigert Summerville voorlopig een krabbeltje te zetten. Waarom? Wordt het nou elders écht zoveel beter?

Nee, is het antwoord. Zaakwaarnemer Seraino Dalgliesh lijkt de kwade genius te zijn. Net als dat hij speelde met de contracten van Hall, Owusu en de gebroeders Bogarde, lijkt nu ook onze meest talentvolle buitenspeler ten prooi te vallen aan fraaie babbels en kwade plannetjes. Zou Summerville dan zélf het grootste slachtoffer worden van deze misselijkmakende soap?

Kein Geloel · #KG166 - "Het grootste slachtoffer is Summerville"

Lees meer over
Kein Geloel Crysencio Summerville Denzel Hall Bryan Linssen Frank Arnesen Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties