Kein Geloel: ''Het grootste slachtoffer is Summerville''

dinsdag 25 augustus 2020 01:06 48.905 keer bekeken 172 reacties Pro Shots

Een aartslelijke trofee, een meer dan prima prestatie. De ‘Cup of Traditions’ in Duitsland was na de oersaaie 0-0 tegen FC Twente wel welkom en een goed medicijn tegen de toch lichte kater.

Overtuigende winst op Dortmund en een zege op karakter tegen Duisburg geven genoeg reden voor tevredenheid en een vleugje opportunisme. Met name de goals van Jørgensen, het heersende spel van Köcku en de prestaties van Diemers en Linssen zijn hoopgevend.

Maar er is - helaas - ouderwets ‘gezeik’ op de achtergrond. Want hoewel zijn pad wel degelijk is uitgestippeld, Feyenoord de nek voor hem heeft uitgestoken en hij serieus wordt genomen door Arnesen, weigert Summerville voorlopig een krabbeltje te zetten. Waarom? Wordt het nou elders écht zoveel beter?

Nee, is het antwoord. Zaakwaarnemer Seraino Dalgliesh lijkt de kwade genius te zijn. Net als dat hij speelde met de contracten van Hall, Owusu en de gebroeders Bogarde, lijkt nu ook onze meest talentvolle buitenspeler ten prooi te vallen aan fraaie babbels en kwade plannetjes. Zou Summerville dan zélf het grootste slachtoffer worden van deze misselijkmakende soap?

Gerelateerd nieuws
172 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 48 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 941 mensen actief, waarvan 260 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved