Feyenoord presenteert volledige trainingscollectie

Feyenoord presenteert volledige trainingscollectie

Op de dag dat het seizoen officieel start met de eerste training, introduceren Feyenoord en adidas de nieuwe trainingslijn. De stijlvolle kledingitems wordt komend seizoen door de selectie gedragen tijdens trainingen en voorbereidingen op wedstrijden.

Na de onthulling van het oranje keeperstenue, zwarte anthem jack en grijs-witte warm-up shirt zijn nu ook de kleuren van de trainingslijn bekend. Alle trainingen en voorbereidingen voor de wedstrijden van Feyenoord 1 worden dit seizoen in de kleuren zwart en groen afgewerkt. Een strakke look dus voor de trainingsshirts, trainingsbroeken, presentatiepolo's en meer.

Het traditionele Feyenoord-logo prijkt op de kledingitems met een wit, siliconen 3D-badge. Geheel in stijl met de witte adidas-accenten op de nieuwe producten. De gehele trainingslijn is per direct online te bestellen via de online Feyenoord Fanshop.

Feyenoord presenteert volledige trainingscollectie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties