Kökçü over transfergeruchten: ''Het doet eerlijk gezegd niet zo veel met mij''

Kökçü over transfergeruchten: ''Het doet eerlijk gezegd niet zo veel met mij''

Orkun Kökçü is een van de spelers van Feyenoord die voor veel geld verkocht zou kunnen worden. Zelf heeft de middenvelder geen haast, want hij heeft nog een contract voor drie jaar, maar hij staat eventueel wel open voor een nieuw avontuur. "Als het moment daar is en ik voel me er goed bij, dan gaan we het zien."

"Ik wil er het beste van maken volgend seizoen en wil zo fit mogelijk zijn als de competitie weer start. Voor nu ben ik alleen met Feyenoord bezig. Ik heb nog een contract tot 2023, dus ik heb geen haast", aldus Kökçü voor de camera van RTV Rijnmond. De huidige interesse van onder andere Arsenal en Sevilla neemt hij op de koop toe, "Het doet eerlijk gezegd niet zo veel met mij. Mijn vader en mijn zaakwaarnemer houden zich daar mee bezig. Ik probeer me daarvan af te zonderen. Dat lukt prima. Ik ben gelukkig een voetballer en geen zaakwaarnemer."

Voorlopig is Kökçü dus nog gewoon Feyenoorder en als hij dat in september nog is zal hij normaal gesproken voor lege tribunes gaan spelen. "Natuurlijk zijn de supporters een extra steuntje voor ons, maar ook zonder hen kunnen wij het voetballend wel oplossen. Het liefst wil je je supporters er natuurlijk bij hebben om nog meer druk te creëren. Het gaat straks voelen alsof je een oefenwedstrijd op trainingskamp speelt."

Lees meer over
arsenal Sevilla
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties