Zaakwaarnemer Cheick Touré bevestigt vertrek

Zaakwaarnemer Cheick Touré bevestigt vertrek

Cheick Touré en Feyenoord zijn er niet uitgekomen over een nieuw contract. De Rotterdammers hebben de aanvaller twee aanbiedingen gedaan, maar die zijn allebei geweigerd door de 19-jarige Touré vanwege een gebrek aan toekomstperspectief.

"We zijn Feyenoord dankbaar voor de samenwerking die we hebben gehad. Hij heeft het altijd goed naar z'n zin gehad'', vertelt zaakwaarnemer Melvin Plet in gesprek met VoetbalPrimeur. ''We hebben twee aanbiedingen gekregen, maar wij vonden niet dat die aansloten bij hoe wij erin stonden. Soms moet je dan de handen schudden."

"Wij hebben geen slecht woord over Feyenoord. Wij zien het alleen anders dan zij het zien. Dat is helemaal niet erg. Het is in goed overleg gegaan. We hebben Feyenoord altijd goed op de hoogte gehouden. Ze hebben ons goed behandeld. Soms kom je op een punt en dan moet je volwassen zijn en elkaar de handen schudden"

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties