Bijlow: ''De gesprekken zijn in een goede sfeer verlopen''

Bijlow: ''De gesprekken zijn in een goede sfeer verlopen''

Justin Bijlow kan niet wachten om weer minuten te maken bij Feyenoord. De doelman werkt op trainingscomplex 1908 aan zijn conditie en wil in september zo fit mogelijk zijn. Bijlow moet er niet aan denken om straks in een lege Kuip de competitie te beginnen.

"Het is eigenlijk verschrikkelijk. Het is leuk dat je weer mag voetballen, maar met supporters is het vele malen leuker,'' vertelt de 23-jarige Bijlow in gesprek met RTV Rijnmond. ''Je voelt dan lekker die druk en spanning. Daar doet je het voor als topsporter. Het is jammer, maar ook daar moet je aan wennen."

De spelers hebben onlangs met de club een akkoord bereikt over een salarisverlaging. "De gesprekken zijn in een goede sfeer verlopen. Zonder ruzie of wat dan ook. We zijn er goed uitgekomen met z'n allen. Wat er precies uitgekomen is houden we voor onszelf."

"Maar het moet wel van twee kanten komen. Dus niet alleen van de supporters, maar ook wij moeten ons steentje bijdragen. En zo hopen we dat de spelers en supporters de club Feyenoord kunnen helpen in deze zware tijd."

Fit blijven is voor Bijlow geen probleem. "Voor een keeper is het buiten het contactverbod vrijwel hetzelfde. We kunnen gewoon de keepertraining volgen, alleen zijn we met minder. De andere jongens staan in de andere groep. En we staan niet met z'n tweeën in de goal, maar alleen."

Lees meer over
De Kuip Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties