Bijlow: ''De gesprekken zijn in een goede sfeer verlopen''

vrijdag 29 mei 2020 10:12 71.100 keer bekeken 171 reacties Pro Shots

Justin Bijlow kan niet wachten om weer minuten te maken bij Feyenoord. De doelman werkt op trainingscomplex 1908 aan zijn conditie en wil in september zo fit mogelijk zijn. Bijlow moet er niet aan denken om straks in een lege Kuip de competitie te beginnen.

"Het is eigenlijk verschrikkelijk. Het is leuk dat je weer mag voetballen, maar met supporters is het vele malen leuker,'' vertelt de 23-jarige Bijlow in gesprek met RTV Rijnmond. ''Je voelt dan lekker die druk en spanning. Daar doet je het voor als topsporter. Het is jammer, maar ook daar moet je aan wennen."

De spelers hebben onlangs met de club een akkoord bereikt over een salarisverlaging. "De gesprekken zijn in een goede sfeer verlopen. Zonder ruzie of wat dan ook. We zijn er goed uitgekomen met z'n allen. Wat er precies uitgekomen is houden we voor onszelf."

"Maar het moet wel van twee kanten komen. Dus niet alleen van de supporters, maar ook wij moeten ons steentje bijdragen. En zo hopen we dat de spelers en supporters de club Feyenoord kunnen helpen in deze zware tijd."

Fit blijven is voor Bijlow geen probleem. "Voor een keeper is het buiten het contactverbod vrijwel hetzelfde. We kunnen gewoon de keepertraining volgen, alleen zijn we met minder. De andere jongens staan in de andere groep. En we staan niet met z'n tweeën in de goal, maar alleen."

Gerelateerd nieuws
171 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 31 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 943 mensen actief, waarvan 192 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved